medxpert app download voor testers Asten IPhone en IPad

Voor patiënten van Apotheek Asten uitgenodigd om deel te nemen.

medxpert app download voor testers Asten Android telefoon

Voor patiënten van Apotheek Asten uitgenodigd om deel te nemen.

een account aanmaken

Uitleg over het maken van een account voordat je aan de slag kunt met medxpert

Uitleg ophalen medicatiegegevens Asten

Voor patiënten van Apotheek Asten uitgenodigd om deel te nemen.

Profielpagina invullen

Uitleg over de gegevens die ingevuld kunnen worden op jouw profielpagina

Uitleg herhaalrecepten aanvragen medxpert

Voor patiënten van Apotheek Asten uitgenodigd om deel te nemen.

© medxpert.app | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring | Gebruikersvoorwaarden | Disclaimer